Referenser - MSTR® Online

McLoughlin Scar Tissue Release®
För professionella terapeuter inom hälsa
(Massageterapeuter, fysioterapeuter, osteopater ... etc ... etc ...)
MSTR-online.eu
Title
Go to content
              Referenser              

Brenda Schaaf Klarer - Kanada
Jag måste bara berätta! Min klient som var hos mig igår opererades för carpaltunnelsyndrom för ett år sedan. Efter det fick hon ont i sin tumme. Kirurgen planerade en operation tilll för att försöka hitta orsaken … 15 minuter med MSTR och Voila! Smärtan i tummen var HELT borta … puts väck! Hon dansade nästan ut ur dörren, för att ringa och avboka sin operation …. Tack Alastair!

Grace Billing - Australia
Jag behandlade ett ärr på min väns fot, som hon bröt för några år sedan. Under behandlingen blev hon överväldigad över att känseln kom tillbaka, att formen på hennes fot ändrades och att svullnaden avtog. Hon kände hur det pirrade i tårna när känseln kom tillbaka. Hon hade mycket bättre rörlighet i hela foten efteråt. Hon hade tårar i ögonen och var förvånad och lycklig. Vilken gåva.

Jill L'Esperance - USA
Hade jättebra resultat idag med ärrvävnadsbehandlingen. När klienten gick sade hon: “Jag fattar inte hur bra det känns att må bra!“ Jag gjorde MSTR på ett ca 10-15 cm långt ärr från en gallblåseoperation och ett kejsarsnittsärr från naveln till pubisbenet. När hon satte sig upp sade hon att hela ryggen kändes mjuk och fantastisk. Hon försökte göra ett par knäböjningar också och sade att t.o.m. det kändes otroligt bra.Vilken skillnad på bara några minuter!

Kimi Watada - USA
Jag är så tacksam att Alastair har lärt ut den här fantastiska metoden. Jag behandlade en kvinna idag som har stora ärr från bröstoperationer, en för lumpektomi och en annan för bröstrekonstruktion på båda sidorna. Smärtsamt vid beröring av ärret på några ställen och det fanns också en del smärtsamma knölar längre in. Vi var båda glatt överraskade av resultaten. Mycket mjukare vävnad och hud och smärtan hade minskat så mycket att hon var överlycklig. Ytterligare rekonstruktion ska göras nästa vecka, men hon planerar att komma tillbaka. Tack Alastair!

Kathleen Redman - USA
Alla mina klienter som har behövt ärrvävnadsbehandling har haft nytta av den. Den har reducerat obehag jättesnabbt, både i ärren och runt omkring.

Cyndi George - USA
The McLoughlin Scar Release Technique har varit avgörande för att släppa spänningar på djupet i både bindväv och muskler, på ett helt annat sätt än andra behandlingsmetoder jag har använt. Mina klienter märker det också.Back to content